Wat kosten kiezelstenen?

Bent u op zoek naar goedkope kiezelstenen van topkwaliteit? Dan moet u bij Siergrind33.nl zijn. Siergrind33 is een van de grotere leverancier van diverse kiezelstenen. Bij Siergrind33 bent u altijd verzekerd van snelle levering van uw kiezelstenen tegen de beste prijs. Kiezelstenen kopen bij Siergrind33.nl eenvoudig online via de webwinkel of showroom, maak een afspraak om de kiezelstenen te bekijken. In de showroom krijgt u persoonlijk advies en wordt er gekeken wat de beste keuze is voor uw situatie.taunus-quarts-grind

 

In de webwinkel zijn verschillende types kiezelstenen leverbaar. De kiezelstenen zijn in diverse ‘zakken’ te bestellen namelijk in 25 kilogram zakken, als mini bag (500kg of 750 kg), als big bag (1500kg) en ook los gestort (1000 kg). De laatste optie is slechts mogelijk bij 10 ton aan kiezelstenen. In de webwinkel van Siergrind33 staat het gehele assortiment kiezelstenen overzichtelijk weergegeven, zodat u een goed beeld krijgt van alle types. Mocht u verdere vragen hebben over kiezelstenen, dan raden we u aan om contact op te nemen met Siergrind33.nl.

 

De prijs van de goedkoopste type kiezelstenen in ons assortiment is 5 euro per 25 kilogram zak en de duurste zak kost ongeveer 20 euro. Wanneer u een verpakking kiest met meer inhoud betaald u minder per 25 kilogram. Wanneer u een keuze heeft gemaakt omtrent de kiezelstenen, kunt u online meteen profiteren van deze lage prijs door de kiezelstenen te kopen. Het bestelproces bij Siergrind33 is erg eenvoudig, binnen 4 makkelijk stappen heeft u uw kiezelstenen besteld. Zodra de bestelling is geplaatst zorgt Siergrind33 ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd.