Tweedehands bestelbus leasen bij Finalease

Nooit geweten dat er zoveel voordelen aan kan zitten bij tweedehands bestelbus leasen. Als zelfstandig ondernemer ben ik altijd afhankelijk van een goede auto wil ik mijn werkzaamheden kunnen uitvoeren. Helaas had ik een wat oudere auto die vooral de laatste paar maanden enorm veel geld heeft gekost. Dan was er een ruitenwisser stuk, de v-snaar en het ergste was een keer dat de motor het begaf. Achteraf heel veel onkosten die ik liever niet wilde hebben, maar omdat ik een auto nodig had toch maar heb laten maken, geld voor een andere auto was er niet. Tot ik op een site las over een tweedehands bestelbus leasen, nooit geweten dat dit een mogelijk was. Wel over leasen, maar niet over een tweedehands auto leasen. Meteen een afspraak gemaakt of dit leasen ook voor mij haalbaar was. Na een duidelijk gesprek en een goedkeuring dat ik mag leasen heb ik een leuke bus uitgezocht. Mijn oude auto heb ik tegen een redelijk bedrag kunnen verkopen.  1

Had ik dit maar eerder geweten

 

Nooit gedacht dat ik zoveel geld kon besparen als ik eerder een auto had geleased. Behalve dat ik nu elke maand weet waar ik aan toe ben, is na afloop van de leaseperiode de auto ook meteen mijn eigendom. En wat mij ook enorm aansprak is dat ik eventueel ook tussentijds een bedrag kan betalen zonder hiervoor een boete te moeten betalen.  Zelfs als ik de mogelijkheid heb om alles in één keer af te lossen kan ik dit zonder extra kosten doen.  1 (1)