Ik rook een Elektrische sigaret!

EBNferro

EBNferro

 

Het onderwerp van vandaag is de Elektrische sigaretRoken is een hele lange tijd een slechte eigenschap van mij geweest. Ten eerste roken is slecht voor de gezondheid en en ten twee kost het handenvol met geld. Ik haalde zeker drie pakjes per week. Drie pakjes per week komt neer op een bedrag van ongeveer 970 euro op jaar basis. Natuurlijk is dit hartstikke veel geld van dit bedrag kun je gewoon drie weken op vakantie gaan. Toen ik inzag dat roken handen vol met geld kosten nam ik het besluit om te gaan stoppen. Natuurlijk was het geld niet alleen de reden om te stoppen. Mijn fysieke gesteldheid speelde ook een rol in deze keuze. Natuurlijk was stoppen met roken moeilijk en ik ging opzoek naar een hulpmiddel. Via het internet kwam ik uit bij een Elektrische sigaret!

Dampen is de vervanger van het roken voor mij!

Via het internet kwam ik dus terecht op de website van EBNferro. Dit bedrijf verkoopt vele producten op het gebied van elektrisch roken. De manier van dampen of te wel (elektrisch roken) is minder schadelijk. Maar hoe kan dampen minder schadelijk zijn dan roken? Simpelweg omdat er geen verbranding plaats vind. De rook die wordt ingeademd bij dampen is eigenlijk geen rook. Het is een waterdamp die ingeademd word en daardoor is het minder schadelijk. Qua geld hoef ik mezelf ook geen zorgen te maken. Met dampen ben ik volgens mijn berekening met een krappe twee honderd euro voorzien van een heel jaar dampen. Dus ik bespaar er jaarlijks ook nog eens een flink bedrag op!

Elektrische sigaret Smaak