Ideaal: rollator voor Binnenshuis

f31f1c6d46f24e5705852126dd6eb85bMijn ouders zijn al aardig op leeftijd maar nog redelijk goed te been. Doordat mijn moeder maar al te graag een rollator voor Binnenshuis wilde hebben ben ik voor mijn moeder gaan zoeken. Ik was al bij diverse winkel geweest maar daar moest mijn moeder voor mee om de juiste afmetingen te hebben. Nu ik op het internet al eens van Uw Rollator gehoord had ben ik deze keer op het internet gaan zoeken. Uiteindelijk dan ook terecht gekomen bij hun op de website en samen met mijn moeder gekeken welke geschikt is voor haar. Diverse rollators te vinden waaruit je kan kiezen echter was mijn moeder te spreken over maar 1 rollator! rem-wielnew

verstelhendelnewUiteindelijk heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf en gevraagd wat de werkwijze is van hun. Normaal gesproken bestel ik nooit online en wist deze keer dus niet hoe dat het werkt. Tijdens het telefonisch gesprek met dit bedrijf is duidelijk geworden dat een rollator voor Binnenshuis te bestellen is bij hun. Diverse soorten waaruit je kan kiezen echter wilde mijn moeder nog steeds die ene hebben. Deze hebben we dan ook besteld en sindsdien haalt mijn moeder maar al te graag de drankjes uit  de keuken. Ook een wandeling vanaf de slaapkamer tot aan de woonkamer geniet ze weer van. Niet meer de angst dat ze kan vallen, maar nu een stabiele houding hebben!