Dankzij zeo.nl een toppositie in Google

zeo.nl

zeo.nlIk schrijf dit blog van vandaag namens een vriend van mij. Dit om zijn ervaring te delen over een site waar hij zeer positief over is, namelijk zeo.nl. Dit is een full service online marketingbureau. De naam doet het al vermoeden maar zij doen dus alles op gebied van online marketing. Dit van seo tot aan het bouwen van complete websites.

Mijn vriend heeft nu al één jaar een eigen webshop. Ook heeft hij een uniek concept. Ondanks dat hij een uitgebreid assortiment heeft, werk hij toch met een kleine voorraad. Dit komt doordat zo’n tachtig procent van zijn voorraad wat hij online toont direct gekoppeld is met zijn leveranciers. Hij levert deze namelijk direct door aan de klant. Dus als zijn leverancier iets niet meer kunnen leveren, wordt dit automatisch van zijn eigen website gehaald. Alleen had hij moeite met de vindbaarheid van zijn webshop. Hiervoor had hij de diensten van zeo.nl ingeschakeld.

google adwords

Verbeteren van seo door Zeo

Omdat zijn webshop goed in elkaar zat, namelijk qua gebruiksvriendelijk wou hij alleen gebruik maken van seo. Seo staat voor zoekmachineoptimalisatie. Het zorgt ervoor dat een website met bepaalde zoekwoorden beter gevonden in Google. Hier in is het ook belangrijk dat de website goed in elkaar zit. Dus de manier hoe Google jou website leest. Wanneer zij de website als gebruiksvriendelijk zien, stijg je qua PageRank. Dit zijn allemaal technieken waar die vriend van mij geen kaas van gegeten heeft. Hij vertelde mij dat dankzij zeo.nl dit allemaal verbeterd is. Nu staat die op sommige zoekwoorden zelf op de eerste positie!

Online marketingbureau Zeo